Ishøj Indefra, Heidi

Heidi har boet i Ishøj hele sit liv og kunne ikke forestille sig at bo andre steder. Hun er vokset op i Ishøjplanen, som nu kaldes Vejleåparken. I Heidis fortælling et levende, varmt og trygt sted at vokse op. Med mange børn og legekammerater, relationer på kryds og tværs. Men også en fortælling om at vokse op i 80ernes arbejdsløshed, trange kår og forældre der havde deres egne problemer og ikke altid var i overskud eller til stede.

Dette er samtidigt en fortælling om en stærk tilstedeværelse og tilblivelse af et særligt fællesskab og sammenhold, som netop er opstået fordi livet ikke altid har været nemt. Som Heidi fortæller:

” Her er en særlig omsorg for hinanden. Der ligger en gensidig anerkendelse af at livet ikke altid har været nemt. Derfor er det helt naturligt at man hjælper hinanden. Vi rækker ud til hinanden og på den måde er det et virkeligt trygt sted at bo. Hvor ellers finder du den form for naboskab? Vi har så mange tilbud, foreninger og klubber. Her er alle muligheder for ikke at være ensom.”